Rulet online

Online rulet Srbija je zaista popularan i rulet je u principu najstarija i prepoznata kao najatraktivnija igra u Evropi i na svetu. Na kraju svega, čak će i početnik razumeti pravila kako se igra rulet, ali ipak treba da naučite kako da izaberete rulet iz cele raznovrsne ponude.

Onlajn kazina nude slot mašine sa ruletima i ruletom u direktnom prenosu, gde možete igrati samo za novac. Na kraju sve, u stvari, igrate onlajn u pravom kazinu i sa živim krupijeom.

Najbolji igrači nisu postali takvi odmah, naučili su da igraju i pravilno biraju svoj rulet.

Izgleda da je suština ruleta jednostavna. Krupije vodi loptu na volanu, igrači se klade na brojeve koji su u ćelijama točka. Lopta pada na broj, i smatra se pobedničkom. Zar to nije teљko? Ali odakle dolaze sve te strategije? Dastina, Labučer, Bijaric, Fibonaci? A љta su ruleti? Dupla lopta, amerikanac, Francuz, Evropljanin, auto-rulet, munje su ruleti, i nisu svi ovde. Suština je jedna – lopta se kotrlja na volanu, i uskoro će pasti na broj. Ali kako pobediti? Ovde ćete saznati sve što vam je potrebno o ruletu.

Igrajte rulet za novac u najboljim kazinima

SuperCat
Star Star Star Star Star 4.80/5
60 FS w Gonzo's Quest
50 freespins u Big Bad Wolf
Spinamba
Star Star Star Star Star 5.00/5
50% do €1000 + 100 freespins
Slottica
Star Star Star 3.00/5
200% do €200 + 25 freespins
200% do 117459 RSD

Rulet besplatno ili za prave pare

darmowaruletka

Da bi početnik naučio onlajn kazina, u ponudi je pravilnik o tome da se rulet igra besplatno. Prednosti ove vrste zabave su u tome što igrač bez rizika može da nauči nijanse različitih vrsta ruleta. Svaka slot mašina sa igrama tabele ima rulet demo verziju.

Proizvode možete testirati i bez registracije.
I u toku učenja, igrači shvataju da je pravilo rulet kvote drugačije.

Dakle, evropsko klasično online rulet pruža prednost gejming kući od samo 2,7 odsto. Zato što rulet ima 36 cifara i jednu nulu. To je da su ukupne opcije za klađenje na direktan broj 37, a pobeda 36 opklada.

A američko pravilo online rulet u korist kazina za 5,4 odsto, jer je još jedna nula dodata na volan.

Demo rulet će jasno dati do znanja igraču da što su veće šanse u ruletu, to su veći rizici. Dakle, ako se kladite na crveno-crno, onda će vaš dobitak biti samo 2 opklade, ali verovatnoća vaše pobede je skoro 50%.

Dakle, rulet igrica u mašinama za par večeri će vas učiniti strategom, a vi možete otići u prenose sekcije uživo i igrati za pravi novac.

Igra uživo je zadivljujuća spektakularna. Čućete prigušene zvuke kazina, osećaj punog prisustva u pravom onlajn kazinu će dodati zvuk prevrtanja loptice na volanu.

Možete odabrati rulet:

 • Evropska: tradicionalna verzija sa jednom nulom.
 • Amerikanac: Rulet se razlikuje od evropskog ruleta po tome što se dodaje nula.
 • Francuski: razlikuje se od evropskog ruleta po tome što postoji funkcija povratka pola opklade.
 • Mini rulet: Evropski rulet u kompaktnoj grafičkoj verziji.
 • Rulet 3D: karakteriše trodimenzionalni grafički dizajn.

Svi popularni tipovi ruleta su u demo verziji na slot mašinama.

Istorija ruleta

Online rulet igra besplatno je vrsta kockarske zabave, čiji ishod zavisi od šanse. (Ne uzimamo u obzir one trenutke kada je lopta ili strukturalni element posebno proizveden da obmanjuje igrače.) To je krug podeljen na 37 jednoobraznih oblasti sa numerisanim ćelijama. Igrač stavlja opkladu na broj, seriju brojeva ili druge karakteristike i, ako se dobro pogodi, pobeđuje.

Reč „rulet“ se prevodi sa francuskog „rulet“ kao „točak“, „klizač“. Najverovatnije se samo iz tog razloga njen imidž pripisuje srednjovekovnom Francuzu, iako je u ranijim istorijskim dokumentima rečeno o identičnim igrama koje uključuju točak. Pored toga, francuska reč „rulet“ nastala je iz latinskog „rutulusa“ – kruga, što dovodi do razmišljanja o periodu stvaranja ruleta u još dublju prošlost.

Odnesimo nekoliko od hronološkog poretka i prvo razmotrimo najpopularnije verzije onoga koji je izumeo rulet, koji su najčešći.

Jedan od njih datira iz sedamnaestog veka i posećuju ga Francuzi. Međutim, bila bi greška pomisliti da je onlajn rulet igra besplatno kraljica bilo kog onlajn kazina, nastalog pre samo nekoliko stotina godina. Njegovi prototipovi, kao i druge popularne kockarske igre (karte, kockice, lotos), sreli su se već u antici. Dokazaćemo to i u budućnosti. Međutim, na početku se priča o tome kako je čuveni filozof i matematičar učestvovao u stvaranju jedne od popularnih kockarskih igara.

histotiaruletki

Objavljene priče o ruletu uglavnom se odnose na priču da se točak sreće smatra slikom Bleza Paskala. Navodno, tražio je metode montiranja za večito kretanje i eksperimentisao sa točkom koji se rotira na osovini. Nije bilo moguće napraviti tehnološki proboj u matematici, ali je projekat bio koristan za druge vrste istraživanja i, kako se ispostavilo, za zabavu.

Sa Paskakove tačke gledišta, pronalazači ruleta takođe pomažu u trenucima koje je posvetio matematičkim slučajnostima i već neko vreme komuniciraju sa piscem Antoanom Gombeauom, poznatim i kao Kavalier de Mere, uživajući reputaciju strastvenih kockara.

Još jedna dobro poznata verzija je mistična. Ljude privlači sve tajanstveno, tajanstveno i neobjašnjivo. Ovako je okarakterisao uspeh Fransoa Blanke, koji je zajedno sa bratom osnovao prvi onlajn kazino. Navodno, kako bi naučio kako da se obogati zahvaljujući posetiocima, potpisao je ugovor sa đavolom i nagovarao ga da postavi sto sa rulet točkom.

Govorimo o sredini devetnaestog veka, a igra je već bila poznata. Đavo je mogao samo da posavetuje par da modifikuje rulet kako bi povećao svoju atraktivnost i profitabilnost. Ostaje pri stavu da se poboljšanje sastoji u uklanjanju sektora „duple nule“ sa volana, nakon čega se profitabilnost igre brzo povećala. Zarada braće nekoliko meseci pokazala je odlične rezultate. Takmičari su bili primorani da pronađu tajnu i otkriju da se radi o takvoj sitnici. Ali da li je to stvarno bio sluиaj?

Vrste ruleta

Danas, u kopnenim onlajn kazinima i na sajtovima, možete videti nekoliko sorti ruleta, koje se razlikuju u nultom sektoru i mogućnost da se kladite na njih.

Evropski rulet

europejskaruletkaSa jedinim „nultim“ sektorom na koji kladionik ne može da se kladi. Kada loptica udari „nulu“, svi čipovi sa stola idu u „lonac“. Ova ćelija daje kazinu glavnih 2,7%. Igrači ruleta mogu da se klade na loptu na boju (crvenu ili crnu), paran ili neparan broj, opseg (1-18 ili 19-36) ili određeni broj. Diler vrti loptu preko ruleta, koji se kreće u smeru suprotnom od rotacije ruleta, i konačno pada na jedan od sektora. Svi čija se opklada igra (opklada na boju, opseg, čak i neparne brojeve) dobijaju pobedu. Besplatan evropski rulet na internetu najpopularniji je u zemljama zapadne Evrope i Srbija.

Američki rulet

amerykanskaruletkaPostoje sektori „0“ i „00“. U slučaju ovog tipa, ivica kuće dostiže 5,3 odsto. Pored toga, redosled brojeva u numerisanju ćelija je nešto drugačiji. U kopnenim klubovima, američki rulet stolovi su nešto manji, a kladionica je raspoređena na transparentniji način kako bi se privukli manje iskusni igrači. Veruje se da je igra američke verzije ruleta dinamičnija i brža. Američki rulet je takođe veoma popularan u Srbije oblasti. Igrači više vole da igraju ovu verziju po njenim jednostavnim pravilima. U Americi se prvo pominjanje ruleta pojavilo u Nju Orleansu početkom devetnaestog veka. Trenutno je američki rulet veoma popularna igra na sreću. I evropski i američki onlajn rulet su gotovo obavezne igre u svakom kazinu.

Francuski rulet

francuskaruletka

Francuski rulet se teško razlikuje od američkog ruleta. Sektor nula je jedan, međutim, dobit kazina se smanjuje za oko 1,35 odsto, što ovu vrstu točka bogatstva čini najatraktivnijom u smislu matematičkih očekivanja. Procenat kazina je minimalan, zahvaljujući takozvanom „zatvorskom pravilu“. Kada je reč o tome, opklade na jednake rulet kvote (1 prema 1) sa padom „0“ ostaju na stolu. Ako pobede sledeći put kada se zavrte, igrači će ih vratiti. Međutim, to je sama biljka! Džekpot više nije zaslužan za to.

Iako se onlajn rulet sa dvostrukom „nulom“ zove američki, ovaj tip se prvi put pojavio u Francuskoj, samo da se više ukorenio u SAD.

Manje popularne verzije ruleta

Kada birate rulet igrice, uvek naučite pravila ruleta. U odeljku krupije može vam biti ponuđeno onlajn rulet sledećih manje popularnih tipova:

 • Dupla lopta: glavna razlika između ruleta je u tome što se neće jedna lopta kotrljati na ruletu, već dve.
 • Još lopti: Rulet počinje do tri lopte u isto vreme.
 • Multi-rulet: ispred vas nije jedan točak, već mnogo ruleta odjednom i možete se kladiti beskrajno.
 • Auto-rulet: igrači se klade posle opklade, krupije je odsutan i lopta pokreće mehaničku opremu.
 • Pravilnik onlajn munja: često se nalazi u prenosu uživo. U prvoj rundi igre funkcioniše klasična mehanička oprema i krupije lansira loptu. Nakon što lopta stane, određuje se broj nagrade, krupije počinje munjevito i pražnjenje obara više nagradnog broja. Pobeda u ovoj opciji ruleta može da dostigne x500 opklada.
 • Višestruka tačka: prema pravilima igre, možete da napravite do 8 opklada po broju, u slučaju gubitka dobitka, iznos nagradnog novca se smanjuje u direktnoj proporciji sa brojem opklada.
 • Nema nule: ne možeš da se kladiš na nulu, nema vrednosti! Kao što nema prednosti kazina.
 • Imerzivna: prava prilika da se što više oseti efekat prisustva u pravom kazinu. Kamera je toliko blizu volana i zvuk je toliko okružen da igra uživo postaje što realija.
 • Venecijanski, turski i drugi ruleti, čije je ime povezano sa geo: najčešće je to verzija evropskog ruleta na italijanskom, turskom i drugim jezicima, koji odgovaraju imenu ruleta.

Pobedničko kombinacije za rulet treba da bude navedeno u pravilima određenog emitovanja. Međutim, u osnovi pravila su veoma blizu. Ako pogodite broj, dobićete x36 opklada; ako pogodite boju, čak ili neparan broj, dobićete x2 opklade. Možeš da staviš na ćošak, ulicu, crvenu zmiju i ostale. Obavezno naučite rulet pravila, vaša rulet taktike će biti zasnovana na njima.
Mogućnost komunikacije sa dilerima i specijalistima za podršku u onlajn ćaskanju; Podešavanje postavki video i audio zapisa; Możliwość gry z komputera osobistego i dowolnego urządzenia mobilnego.Međutim, kako rulet privlači pridošlice u onlajn kazina? Tako je jednostavno! Lako je kontrolisati rizike. Ako pristanete na malu pobedu, onda rizikuj manje, kladi se na crveno/crno. Ako želite veliku pobedu i spremni ste da rizikujete – kladite se na broj.

Rulet sa živim dilerima

U modernim onlajn kazinima sve je moguće pronaći takozvana kazina uživo, gde igrači imaju priliku da se pridruže nezaboravnoj atmosferi klasičnih oflajn kazina, koja su gotovo potpuno izgubljena u prvim virtuelnim kockarskim institucijama.

A pošto je rulet kazina bio izuzetno popularan u kazinima na kopnu, našao se u centru pažnje u Lajv-kazinu. Kada igraju rulet sa pravim krupijerima, igrači imaju iskustvo uživo slično igranje ruleta u oflajn kazinu.

Postoje dve opcije „LIVE“ rulet igara koje možete isprobati: live streaming igre iz studija i live streaming ruleta iz offline kazina.

Virtuelni onlajn rulet (kazino rulet sa generatorom slučajnog broja) i rulet uživo dilera su glavni tipovi popularne igre na koje igrači mogu da naiđu u onlajn kazinima.

Rulet kazino sa pravim dilerom uključuje pravi točak sa digitalnim sektorima, koji se nalazi u specijalnom studiju ili kazinu na kopnu, i pravog dilera koji baca loptu nakon što je postavio opkladu. U ovom slučaju, sve se strimuje na računar ili mobilni uređaj plejera.

 • Lajv strim iz studija
  Stolovi za rulet uživo su postavljeni u posebnom studiju sa stolovima i opremom za kameru, koji se nalazi ispred svakog stola.
  Studio je elegantno uređen i najpribližnije podseća na pravi kazino. Diler uvek izgleda elegantno i prijateljski, što onlajn kazino čini zaista jedinstvenim.
 • Direktan prenos igre iz kazina na kopnu
  Što se tiče prizemljenih stolova, to obično ukazuje na to da su smešteni u odgovarajući oflajn kazino.
  Većina operatera fizičkog kazina živi stream kazino stolove koji sadrže sve najtraženije varijacije ruleta.
  Neke svetski poznate kockarnice uvele su odvojene prostorije ili studije u kojima se nudi mogućnost da se igra rulet.
  Nažalost, od danas postoji nedostatak specifičnih informacija o onlajn kazinima baziranim na kopnu u Srbije koji nude onlajn rulet igre.

Najtraženiji tvorci stolova uživo-ruleta

U ovom trenutku, najbolji provajderi softvera za igre izdaju rulete u Live-casino.

Jedan od takvih proizvođača je Evolution Gaming.

rulet kako se igraKarakteristične karakteristike igre:

 • Mogućnost reprodukcije na kućnom računaru i mobilnom uređaju;
 • Dostupnost live online ruleta za ćaskanje;
 • Prisustvo specijalnih ustanova;
 • Pogledajte istoriju igre.

Proizvodi onlajn rulet i lider je među kreatorima sadržaja igara kompanije NetEnt. Među karakteristikama igre:

 • Mogućnost reprodukcije na računaru ili bilo kom mobilnom uređaju;
 • Visoka ograničenja klađenja;
 • Mogućnost otvaranja bilo koje tabele onlajn ruleta i gledanje igre pre stavljanja opklade.

Proizvodi onlajn rulet i kompaniju Ezugi, koja je postala jedan od glavnih developera igara za Live-casino.
Glavne prednosti online rulet Srbija od ovog proizvođača su.

Pravila i opklade za rulet

Na modernim gejming portalima postoji ogromna raznovrsnost opcija ruleta. Svako od njih ima svoja pravila ruleta, tako da svaki igrač može da bira zabavu po sopstvenom nahođenju. Imajte na umu da u svakoj od varijacija igre zavisi od slučaja.

Neka igra ruleta, u velikoj meri, bude zasnovana na nasumičnosti, ima svoja pravila klađenja. Svako od njih ima svoja maksimalna i minimalna ograničenja postavljena određenim kazinima. Ove informacije mogu biti veoma važne, tako da prilikom izbora portala za igru treba uzeti u obzir. Pre početka igre, trebalo bi da se upoznate sa pojedinačnim ograničenjima.

 • Maksimalna opklada- mnogi igrači vole rizik, zbog čega više vole da igraju u velikom obimu. Međutim, dok pružate zaštitu sopstvenoj bezbednosti, većina virtuelnih kockarskih ustanova pokušava da se ne kladi zbog nepažnje.
 • Maksimalan mogući broj opklada – značajan deo varijacija ruleta ne daje mogućnost povećanja opklade za više od 7 puta. To je verovatno posledica strategija i matematičkih proračuna koji štite nasumičnost i nepredvidivost igre. Najpopularnija strategija ruleta danas je Martingale, čiji je suština da se posle svakog gubitka udvostruči udeo.
 • Minimalna opklada – većina igrača počinje da igra onlajn rulet za prijatnu razonodu bez pokušaja da udari bika u oko. Ovde igrači mogu da budu zarobljeni, jer postoje neka ograničenja minimalnog udela u mnogim resursima igre. Dakle, u nekim situacijama igrači sa malim budžetom mogu da izgube sav onlajn rulet za novac za kratko vreme i brzo završe utakmicu.

Interne tarife

Potrebno je shvatiti da lopta nema sopstveno pamćenje ili je leđa na neki način povezana sa njim. Sve zavisi od predmeta, jer se isti iznos pojavljuje nekoliko puta jedan za drugim i u njemu nema regularnosti. Pored toga, prema istraživanjima, većina naučnika je popularno objasnila da je nemoguće pobediti na ruletu na osnovu bilo kog sistema. Ali ima li još neko ko može da pobedi podmukla pravila kazino ruleta?

Spoljašnje biljke

Pored toga, poznati su i ljudi koji su uspeli da pobede u kazinu. Pa, odavno je sa sigurnošću poznato da su to bili odlični prevaranti sa lopovima, tačnije, samo pametni ljudi koji su uspeli da pronađu propuste u radu kazina i aktivno ih koriste. Upečatljiv primer bio je Pjer Dugal, koji se veoma dugo penjao u kazino i napravio neophodne izmene ruleta kako bi napravio prevaru. Pjerov kraj je bio loš jer je uhapšen i okončao je svoj život u zatvoru. Drugi odvažni heroj bio je Čarls Vels.

Tok igre

Tu je bio i inženjer Džozef Džeger, koji je bio u prilici da vidi nesavršeno stanje ruleta. Uz pomoć sopstvene genijalnosti i pomagača, Džozef je otkrio koje su kombinacije brojeva najviše, što mu je pomoglo da osvoji okruglu sumu i postane biznismen. Generalno, može se videti da je, da biste dobili tešku strategiju igranja ruleta u kazinu, potrebno da imate neobičan stav.

Rulet strategije i taktike korisne tokom igre

Tokom nekoliko vekova postojanja ruleta, ljudi su razvili takozvane „pobedničke“ rulet taktike koje vam daju mogućnost da pobedite onlajn kazino.

Potrebno je uzeti u obzir činjenicu da ni najpopularnija strategija ruleta ne daje nikakve garancije za kontinuirane pobede, pa sam igrač mora da odluči da li treba da rizikuje.

Da biste razumeli zamršenost igre na mreži, prvo bi trebalo da koristite demo režim, obraćajući posebnu pažnju na granice pojedinačnih tabela. Tek tada će biti moguće početi da se igra onlajn rulet za pravi novac.

Postoji mnogo različitih strategija ruleta koje bi trebalo da vam pomognu da pobedite kazino. Svaki igrač se prilagođava određenoj taktici koja će pomoći u određivanju najprikladnije strategije. Evo nekih od najtraženijih.

 • Boja ili ravnomerna/neparna strategija. Potrebno je da odaberete boju ili vrednost opklade, a zatim da nastavite da se kladite neko vreme.
 • „Martingale“ strategija. Nakon što izgubite licitaciju, nastavite svoju politiku udvostručavanjem sledeće opklade.
 • Strategija „Dejlmber“. Opklade su na boju ili ravnomerno/neparno. Glavna stvar je da nakon gubitka opklade mora da se poveća za određeni broj.
 • Fibonacci strategija. Sekvenca sa istim imenom se koristi za određivanje vrednosti opklade. Svaka pobeda smanjuje ulog sledeće opklade. U slučaju neuspeha, vrednost opklade mora biti povećana.
 • Piwot strategija. Opklada se kladi na samo jedan singularni, bez upotrebe progresije klađenja.
 • Strategija od pet kvadrata. Opklade se odnose na fiksne brojeve istih iznosa, moguće je kladiti se istovremeno na 21 broj, bez korišćenja napredovanja opklada.

Martingale je jedna od najpopularnijih strategija ruleta.

kako pobediti rulet

To je sistem igara gde se opklade postavljaju da bi se pobedilo 1 prema 1, a u slučaju gubitka, sledeća se podiže dva puta. Kao što praksa pokazuje, ovaj sistem ima niz mana: potrebna je velika zaliha sredstava da se ne bi odstupilo od strategije u slučaju niza gubitaka. Štaviše, čak i četvrti i peti neuspeh već mogu skupo da koštaju, da ne pominjem druge. I desilo se da je ista nijansa otpala viљe od 10 puta jedan po jedan.

U budućnosti se pojavila unapređena Martengeil strategija. U njemu je predloženo, u slučaju dva gubitnika, da preskoče 2 runde, zatim da se ponovo stavi dvostruka opklada i, ako ne uspe, vrati na početnu:

 • Runda 1 – Izgubljeni kolac $10;
 • 2 – opklada $20 izgubljena;
 • 3, 4 – položeno;
 • 5 – opklada od 40 dolara, nakon čega se vraća na 10, bez obzira na rezultate.

Ovaj tip vam omogućava da ostanete na stabilnom plusu bez značajnih gubitaka.

Garry Jones
Casino Expert
Hajde da nakratko rezimiramo. Onlajn kazino se kladi na dostojanstvo ruleta - ovo je vreme. Stvarno ne možeš ništa da uradiš po tom pitanju prednosti – to su dve. Odaberite pravi rulet (izbegavajte američki, odaberite francuski) i ne dozvolite da vam ovo osećanje zaodaje um - sreća ne dolazi do fanatika i možete otići u duboki minus. Znajte kako da se zaustavite brzo i ne stavite velike opklade - ovo je ključ uspešne igre ruleta.
FAQ
Šta je rulet?
Garry Jones
Rulet je kockarska igra koja je glavni atribut bilo kog onlajn kazina. Običaj je i da se ovo zove "Satanina igra", pošto zbir svih brojeva u igri dostiže broj "666".
Kako igrati rulet online?
Garry Jones
Da biste igrali, dovoljno je da se upoznate sa pravilima igre. Prvo, nikad se ne kladi na konkretan broj. Takođe, ne kladite se na crno i crveno.
Gde igrati rulet online besplatno?
Garry Jones
Možeš da posetiš bilo koji kazino. Za svaki ukus na raspolaganju su različite vrste ruleta.
Kako funkcioniše onlajn rulet?
Garry Jones
Radi veoma lako. Na ruletu brojevi od 0 do 36 su raspoređeni u krug. Ovo je evropski rulet. U američkom ruletu postoji dodatni 38. broj - "00". Plašite se američkog ruleta, imate dvostruko veće šanse da igrate evropski.
Kako pobediti na online ruletu?
Garry Jones
Da biste pobedili, dovoljno je proučiti glavne dobitne kombinacije. Da biste pobedili, kladite se u 5 čipova u isto vreme, zatvarajući 5 blokova od 6 brojeva (koji se zovu "šest linija" na engleskom).
Šta je rulet?
Rulet je kockarska igra koja je glavni atribut bilo kog onlajn kazina. Običaj je i da se ovo zove "Satanina igra", pošto zbir svih brojeva u igri dostiže broj "666".
Kako igrati rulet online?
Da biste igrali, dovoljno je da se upoznate sa pravilima igre. Prvo, nikad se ne kladi na konkretan broj. Takođe, ne kladite se na crno i crveno.
Gde igrati rulet online besplatno?
Možeš da posetiš bilo koji kazino. Za svaki ukus na raspolaganju su različite vrste ruleta.
Kako funkcioniše onlajn rulet?
Radi veoma lako. Na ruletu brojevi od 0 do 36 su raspoređeni u krug. Ovo je evropski rulet. U američkom ruletu postoji dodatni 38. broj - "00". Plašite se američkog ruleta, imate dvostruko veće šanse da igrate evropski.
Kako pobediti na online ruletu?
Da biste pobedili, dovoljno je proučiti glavne dobitne kombinacije. Da biste pobedili, kladite se u 5 čipova u isto vreme, zatvarajući 5 blokova od 6 brojeva (koji se zovu "šest linija" na engleskom).